Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO : Cititorii fideli, premiați de „Monitorul de Vrancea”



Cotidianul „Monitorul de Vrancea” i-a premiat pe cei mai fideli cititori, care au participat la concursul de Crăciun. În urma extragerii la sorți, care a avut loc aseară, la sediul redacției din Focșani, strada Tinereții, numărul 1, 11 vrânceni au câștigat câte un coș cu alimente. Este vorba de Anuța Tudor din Focșani, Elena Avram din Focșani, Doina Mihăescu din Focșani, Iordana Simion din Petrești, Vasile Stan din Focșani, Liliana Drăgulescu din Ciorăștii Mari, Ionica Săvulescu din Vînători, Maria Zancu din Focșani, Elena Lesnic din Focșani și Iulian Minoiu din Focșani.
Alte șase persoane cu câștigat cu „Monitorul de Vrancea”. Astfel, Mariana Ciupercă, din Petrești, nu-și va mai face probleme unde își va petrece, împreună cu partenerul, noaptea dintre ani, iar Roxana Mădălina Pavel, din Broșteni, cu tortul. Un telefon a câștigat Dănuța Dumitru din Bordeasca, iar Roxana Violeta Balaci, din Movilița, o excursie la munte. Maria Cîrcia, din Focșani, va merge gratis la coafor, iar Andrei Mihai a câștigat un porc. Silvia Năstase, din Panciu, va avea un inel din aur nou.
Cadourile au fost oferite de sponsorii noștri generoși, respectiv Carrefour, Premium Porc Group, Diva Gold, Cofetăria Monique, Deal Travel, Restaurant Number One, Belazza Beauty Center.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?