Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un băiat de 14 ani, BĂUT fiind, s-a aruncat de la etaj de frica tatălui


Un băiat de 14 ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fiind trimis apoi la un spital din București, după ce ar fi încercat să se sinucidă, după cum spun polițiștii. S-a întâmplat sâmbătă seara. Băut fiind, băiatul de 14 ani s-a aruncat de la etajul I al blocului în care locuiește, pe geamul de la baie.
    El a fost preluat de la fața locului de un echipaj SMURD și transportat la spital. Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt la ISU Vrancea, căpitan Cristina Duță, băiatul era în stare gravă, având mai multe traumatisme la nivelul capului. De asemenea, medicii bănuiau că ar avea și o fractură la piciorul stâng. „În jurul orei 22.00, la dispeceratul nostru s-a primit un apel prin care s-a anunțat că o persoană a căzut de la o înălțime de aproximativ 5 metri, pe strada Ghinea Dorinel. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, paramedicii identificând un adolescent de 14 ani, care prezenta traumatisme la nivelul capului și suspiciune fractură membru inferior stâng. De asemenea, acesta emana halenă alcoolică. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani în vederea acordării de îngrijiri medicale”, ne-a precizat căpitan Duță.
    În urma primelor verificări făcute de polițiștii care au ajuns la fața locului a rezultat că băiatul s-ar fi aruncat de la etaj. Oamenii legii au adăugat că gestul extrem ar fi fost comis pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În acest caz, polițiștii vor face în continuare verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și pentru a afla dacă este vorba într-adevăr despre o tentativă de suicid sau accident.
    Și vecinii familiei băiatului spun că acesta s-ar fi aruncat de la etaj și că nu ar fi vorba despre un accident. Tot ei au adăugat că băiatul ar fi făcut asta pentru că era băut și s-ar fi temut ca-l va vedea tatăl său și îl va certa.
    Ieri dimineață, băiatul a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Județean de Urgență, aici el a fost diagnosticat cu „politraumatism prin cădere de la alt nivel, traumatism cranian”, fiind în comă în momentul în care a ajuns în unitate. Ieri dimineață, când a fost trimis la București, băiatul își revenise din comă, după cum ne-au spus cadrele medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?