Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! VIDEO : 18 mașini de la ANTIFRAUDĂ și două dube de JANDARMI au descins la ONASIS


18 mașini de la ANTIFRAUDÄ‚ și două dube de JANDARMI au descins la ONASIS. Inspectorii de la direcția Antifraudă din cadrul ANAF au pornit de la sediul Jandarmariei Vrancea însoțiți de jandarmi spre complexul comercial Onasis din Focșani. Conform primelor informații, complexul a fost închis și toți comercianții vor fi controlați la sânge. Reporterii noștri sunt la fața locului și vom reveni cu amănunte.

Miercuri, comercianții din complexul comercial Onasis din Focșani au protestat spontan împotriva inspectorilor de la Antifraudă. Au fost chemați jandarmii care i-au băgat în dubă pe inspectorii ANAF pentru a-i proteja de comercianți. Două cauciucuri de la mașina ANAF au fost tăiate. Oamenii acuză că de o lună și jumătate, inspectorii i-au controlat și că sunt firme controlate și de două ori într-o săptămână. Procurorii au spus atunci că mai mulți comercianți din Onasis vor fi cercetați penal pentru tulburarea liniștii publice, distrugere și ultraj. Tot atunci, inspectorii ANAF au cerut sprijinul jandarmilor în acțiunile viitoare din județ.
UPDATE! 40 de inspectori ANAF verifică la ONASIS documentele comercianților și, deocamdată, e liniște. Multe standuri și magazine sunt închise, dar cei care acum lipsesc vor fi chemați cu documente la direcția regională Antifraudă de la Constanța.
 

46 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?