Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Persoanele care traversează căile ferate, „filate“ de polițiști


Polițiștii de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Vrancea desfășoară, în această săptămână, o acțiune pentru prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată. Se fac verificări la toate trecerile la nivel cu calea ferată de pe raza județului, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier. În timpul acțiunii, oamenii legii împart și pliante cu sfaturi preventive. Pe raza județului Vrancea, numărul accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată este mic, spre deosebire de alte județe din țară.
    Polițiștii îi sfătuiesc pe participanții la trafic ca la trecerile la nivel cu calea ferată să țină cont de câteva sfaturi. Astfel, este recomandat să fiți prudenți în momentul în care vă apropiați și traversați liniile de cale ferată curentă sau industrială. Nu ignorați indicatoarele și semnalele acustice și luminoase de la trecerile la nivel cu calea ferată fără bariere. Adaptați în permanență viteza la condițiile de drum în momentul în care vă angajați în traversarea liniilor de cale ferată. Conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului este interzisă. De asemenea, nu este recomandat să conduceți atunci când sunteți obosiți. 
    În ceea ce-i privește pe cei care se deplasează pe jos, acestora li se recomandă să se asigure corespunzător la traversarea căii ferate și să facă acest lucru doar prin locurile special amenajate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?