Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Vrânceanul care a furat de la doi cetățeni moldoveni, trimis în judecată


Bărbatul din Suraia, care în vara acestui an a furat bunurile unor persoane din Republica Moldova, care erau cazate la Hotelul Unirea din Focșani, a fost trimis în judecată. Neculai A., de 39 de ani, va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
    În rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea vrânceanului în judecată, se arată că fapta a fost comisă în dimineața zilei de 16 august. Părțile vătămate, tată și fiică, au venit din Republica Moldova pentru a participa la o nuntă. S-au cazat la Hotel Unirea și au mers la eveniment. La scurt timp după ce s-au întors în camera de hotel, una din părțile vătămate a observat că cineva ieșea din camera sa. A anunțat imediat la recepție, iar bărbatul a fost prins. Avea asupra lui două telefoane mobile, o sumă de bani, dar și o geantă cu bunuri.
    Imediat a fost sesizată și poliția, iar oamenii legii s-au deplasat la hotel pentru a-l prelua pe hoț. La momentul respectiv, polițiștii au precizat că „la data de 16 august a.c., ora 03.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost prinsă de clienții unui hotel din localitate, în timp ce sustrăgeau bunuri din camera în care aceștia dormeau. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că A. Neculai, de 39 ani, din comuna Suraia, a pătruns în camera hotelului, cameră în care dormeau 2 persoane, și a sustras mai multe bunuri, fiind surprins de persoanele vătămate. Bărbatul a fost prins în zona recepției, fiind solicitat sprijinul polițiștilor. Asupra bărbatului au fost găsite toate bunurile sustrase, care au fost restituite părților vătămate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?