Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Hotelul Unirea din Focșani, scos la vânzare pe olx pentru PATRU MILIOANE DE EURO


„Marele hotel Unirea” este scos la vânzare pe olx.ro. Conform anunțului pe care îl puteți vedea accesând linkul http://olx.ro/oferta/marele-hotel-unirea-ID4Viua.html, vânzătoarea, Alina, cere patru milioane de euro, negociabil, iar pentru mai multe detalii cei interesați pot discuta în privat. „Vând marele hotel UNIREA doar cu 4 milioane de euro-negociabil. Hotelul este situat în centru orașului Focșani cu o capacitate foarte mare, pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție în privat”, este textului anunțului, alături de care sunt postate patru fotografii, două din exterior, două din exteriorul hotelului. Conform olx.ro, Alina mai are la vânzare accesorii, rochii, coliere și pandantive, genți și pantofi de femei.
    Am sunat la numărul de telefon afișat, doar că nu a răspuns nimeni. L-am contactat apoi pe Vasile Bogdan, patronul Hotelului Unirea, care ne-a spus că anunțul este o glumă de prost gust. „Nu este adevărat. Nu îmi aduc aminte să fi spus la cineva de treaba asta. Este o glumă. Nu este adevărat așa ceva”, a spus Vasile Bogdan.
    Când ne-am întors de la Hotelul Unirea, am fost sunați de Alina, care nu a vrut să ne dea mai multe date despre identitatea sa, dar care a insistat că anunțul este cât se poate de real. Ea a spus că-l va suna pe Vasile Bogdan și că ne va contacta telefonic din nou, dar nu a făcut asta și nici n-a mai răspuns la apelurile noastre.
    Anunțul de pe olx.ro avea aseară 396 de vizualizări și, teoretic, tot atâția posibili cumpărători.   

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?