Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Dare de mită, denunțată de un polițist din Pufești


Un bărbat din comuna Pufești, care a vrut să scape de dosar penal pentru că a condus fără permis, este cercetat acum pentru două infracțiuni. Pe lângă infracțiunea la regimul rutier, el mai este cercetat și pentru dare de mită, după ce i-a oferit unui polițist 200 de lei pentru ca acesta să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.
    Cristinel V., din Pufești, a fost oprit în trafic duminică de subofițerul Răzvan Guzu, care își desfășoară activitatea la postul de poliție din localitate. În urma verificărilor, subofițerul a constatat că șoferul nu avea permis de conducere. În momentul în care i s-a adus la cunoștiință că îi va fi întocmit dosar penal, conducătorul auto a încercat să o dea la pace cu polițistul, promițându-i bani. Polițistul la refuzat, dar localnicul a insistat. 
Așa se face că ieri, când a mers la Postul de Poliție Pufești pentru a da declarații, șoferul a încercat din nou să-l facă pe polițist să se răzgândească. I-a dat omului legii suma de 200 lei, moment în care acesta i-a sesizat pe lucrătorii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Vrancea care, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, au organizat flagrantul chiar în sediul postului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?