Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO și GALERIE FOTO: Un Peugeot a trecut razant pe lângă butoaiele Vingex. La Coteşti, un Mercedes s-a buşit cu o Lada Niva


Două evenimente rutiere spectaculoase s-au produs, vineri seara, pe raza localității Cotești, în zona peco, și la Urechești, în curtea Casei de Vinuri Vingex. Evenimentul de la Vingex s-a soldat cu victime și pagube materiale, iar cel de la Peco Cotești doar cu pagube materiale.
    În cazul accidentului de la Peco Cotești, politiștii au stabilit că a fost vorba despre o neacordare de prioritate. Mai exact, șoferul unei Lada Niva cu numere de Brăila, care tracta o remorcă plină cu varza, un frigider și alte câteva bunuri, a ieșit din peco fără să acorde prioritate de trecere unui Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova.

Șoferul mașinii Mercedes nu a putut evita impactul și a intrat în remorca autoturismului cu numere de Brăila. Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt însemnate. „Din primele cercetări a rezultat că evenimentul rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs pe fondul unei neacordări de prioritate. Conducătorul auto al mașinii cu numere de Brăila a ieșit din stația Peco fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova”, ne-a declarat subcomisar Cătălin Manea de la Serviciul Rutier Focșani.



Din paletul cu borduri, în gard

    Un alt eveniment rutier s-a produs la scurt timp la Urechești, în zona Casei de Vinuri Vingex. Åžoferul unui Peugeot, care circula dinspre Focșani către Buzău, a pierdut controlul asupra mașinii, a părășit partea carosabilă, a luat-o prin parcarea de la Vingex, lovind căruța cu butoaie, dar și un palet cu borduri, după care s-a oprit în curtea unei case, după ce a făcut gardul praf.
Potrivit subcomisarului Manea, două persoane au fost rănite ușor. „Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a lovit gardurile a două proprietăti și s-a oprit în curtea uneia dintre ele. În urma acestui eveniment, două persoane au fost rănite ușor”, a precizat subcomisar Manea.
    Mașina a fost scoasă cu greu din curtea casei în care s-a oprit, fiind urcată pe o platformă. Politiștii ne-au spus că în cazul acestui accident s-a întocmit dosar penal și se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs. Oamenii legii urmează să discute și cu șoferul pentru a afla ce s-a întâmplat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?