Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Star Wars: Episode VII – the Force Awakens, în 3D


Faimoasa saga Star Wars, creată de George Lucas, se întoarce pe marile ecrane la HAPPYCINEMA®, începând din 18 decembrie. De această dată, acțiunea se desfășoară în format 3D și are loc 30 de ani mai târziu față de aventurile din episodul precendent, ‘Return of the Jedi’.
În acest episod, personajele din trilogia originală (Han Solo – Harrison Ford, Luke – Mark Hamill și Prințesa Leia – Carrie Fisher) vor continua lupta împotriva forțelor răului. Ei vor înfrunta armata Stormtroopers, în frunte cu antieroul Kylo Ren (Adam Driver).
Producția a durat aproape 6 luni, fiind gata în timp util pentru a ajunge pe marile ecrane chiar înainte de Crăciun. Iar în ceea ce privește regia, fiind un fan declarat al Star Wars și având experiență în a regiza filme science fiction (Star Trek, Super 8), J.J. Abrams se prefigurează a fi regizorul potrivit. Deși inițial refuzase să regizeze acest film, acesta și-a însușit până la urmă și rolul de co-scenarist, alătui de Michael Arndt (Oscar, 2006) și Lawrence Kasdan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?