Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Expoziții, lansări de carte și Ziua Porților Deschise la Direcția de Cultură


Reprezentanții Direcției Județene de Cultură (DJC) Vrancea vor organiza, în zilele următoare, mai multe expoziții de icoane, lansări de carte, dar și Ziua Porților Deschise. Potrivit unui comunicat de presă al DJC Vrancea, mâine, de la ora 17.00, la Muzeul „Trepte de istorie” va avea loc vernisajul expoziției „Rădăcini. Moștenire. Timpuri”. „Este vorba despre o expoziție de icoane pe lemn și sticlă, icoane realizate de artiștii Gheorghiță Gălan și Lidia Bucătaru. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 9-22 decembrie, 9.00-16.00. Această expoziție de icoane este realizată în colaborare cu Ateneul Popular «Maior Gh. Pastia», administratorul spațiului expozițional «Trepte de Istorie»”, se arată în comunicat.
Pe 12 decembrie, la Alexandria Librării din Focșani Mall va avea loc, începând cu ora 12.00, lansarea volului „Marte de foc”, de Antoinette Wornik. „Evenimentul este realizat în colaborare cu Editura Nemira și Librăriile «Alexandria», publicul din Focșani urmând să se poată întâlni cu autorul volumului, dar și cu invitații acesteia: Marian Trută – scriitor, Dănuț Ungureanu – scriitor, Oliviu Crâznic – scriitor și Florinel Agafiței – scriitor”, potrivit comunicatului.
În data de 16 decembrie va fi Ziua Porților Deschise la DJC Vrancea. Vizitatorii vor putea asista și la un vernisaj de pictură, la ora 12.00, semnat Dana Mărăscu. „Vor putea admira și mai multe obiecte de patrimoniu mobil identificate în perioada 2013-2015 de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea. Vor exista și alte surprize pe care le-am pregătit pentru cei pasionați de valorile de patrimoniu locale, dar și pentru cei pasionați de artă, literatură, muzică etc”, se mai arată în același comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?