Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO : Georgiana Isac, Miss Boboc la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu


Liceenii de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu au fost prezenți sâmbătă, la Casa de Cultură din oraș, pentru a participa la Balul Bobocilor. La concursul intitulat „Deceniul Eleganței” au participat opt fete care s-au întrecut în frumusețe și eleganță pentru obținerea titlului de Miss Boboc 2015.
    Fetele au avut de trecut probele de prezentare- încadrare în temă, proba de zi, de perspicacitate, de originalitate și ultima, proba de seară. În urma jurizării, Georgiana Isac a fost aleasă „Miss Boboc 2015” a Liceului Teoretic „Ioan Slavici”. Titlul de Miss Popularitate l-a primit Georgiana Cociorbă, locul II a fost ocupat de Evelina Diana Enache, iar locul III de Nicoleta Lupu. Premiile au fost înmânate de președintele juriului, primarul Iulian Nica, cel care a susținut evenimentul.
    Conform unui comunicat de presă, Miss Boboc 2015 a primit, din partea Primăriei Orașului Panciu, un premiu în valoare de 500 de lei, în timp ce Miss Popularitate a primit 400 de lei. Câștigătoarea premiului II a fost recompensată cu suma de 300 de lei, iar cea a premiului III, cu 200 de lei. Celelalte concurente, respectiv Cătălina Ghimpu, Ana Maria Cojocaru, Ana Maria Bodea și Andreea Diaconu, au primit câte un premiu de participare de 100 de lei. Invitata specială a spectacolului a fost cunoscuta cântăreață Amna. Aceasta a răspuns invitației la eveniment adresată de primarul Iulian Nica și a susținut un recital de excepție, care a inclus atât piese din repertoriul propriu, cât și cântece etno-pop.
    „Doresc să-i felicit pe toți cei care s-au implicat în organizarea spectacolului și mă refer, în primul rând, la elevii clasei a XII-a B. În același timp, vreau să le mulțumesc și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Ioan Slavici care au fost alături de elevi. De asemenea, doresc să mulțumesc și Casei de Cultură, pentru tot sprijinul acordat și pentru găzduire. Mă bucur că am reușit să fim împreună și în 2015 la acest eveniment special și foarte așteptat de liceeni. Felicitări tuturor concurentelor pentru felul în care s-au prezentat în fața juriului, care a avut o misiune foarte grea pentru a desemna câștigătoarele. Le urez succes în continuare și promit că voi fi întotdeauna alături de acești minunați copii”, a declarat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?