Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

O vrânceancă și-a PÂRÂT fostul soț la poliție că a condus băut


Un bărbat de 64 de ani, din comuna Mera, a condus băut și a fugit de polițiști, fiind urmărit de aceștia de la Broșteni până la Mera. În seara zilei de miercuri, polițiștii din Broșteni au fost sesizați de o femeie din localitate, respectiv fosta soție a bărbatului, despre faptul că acesta conduce o mașină, deși a consumat alcool.
    În urma sesizării, polițiștii au identificat mașina în trafic, la Broșteni. I-au făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire, dar acesta nu i-a băgat în seamă, continuându-și deplasarea. A fost urmărit până la Mera și odată oprit, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    „La data de 18 noiembrie a.c., ora 21.30, polițiștii din Broșteni au fost sesizați de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat, de 64 ani, care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, conduce un autoturism pe raza localității. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, conducătorul auto a fost depistat pe raza comunei Broșteni, unde i s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă acesta a refuzat să se conformeze. Acesta a fost urmărit până în comuna Mera, unde a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, aparat ce a indicat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?