Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Andreea Milea și Dan Gavrilă, Miss și Mister Boboc la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea”


Liceenii Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” au fost prezenți ieri în Sala Balada, pentru a-i încuraja și susține pe talentații boboci în cursa pentru obținerea titlului de Miss și Mister Boboc 2015.
    Din juriu au făcut parte directorul adjunct, Carmen Oprea, Alexandru Mihai, Florin Cristea, Ramona Udrea, Ionel Bălăjel și două reprezentante ale Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea”. S-a dansat, s-a cântat, s-a jucat teatru. Tema balului a fost „Romantism și Folclor”, motiv pentru care seara a fost plină de muzică și dansuri populare, dar și piese romantice și momente încununate de emoție.

Șase perechi de boboci, cinci probe

    Au fost șase perechi de boboci talentați și frumoși, care au dovedit, pe rând, de ce merită să câștige titlul cel mare. Andreea Milea și Dan Gavrilă, Adelina Sturzoiu și Petrică Burlacu, Tatiana Neagu și Cosmin Ifrim, Carmen-Carla Drăgulin și Lorenzo Dumitru, Denisa Săpunaru și Dragoș Olaru, Oana Ștefan și Cristian Jugaru- ei sunt cei 12 elevi de clasa a IX-a, care s-au întrecut la cinci probe pentru a obține punctajele cele mai bune.
    Prima probă peste care toți bobocii au trecut cu brio a fost cea a ținutei de zi- autoprezentare. După aceste momente,  a urmat o suită de cântece și dansuri populare ale elevilor Școlii Gimnaziale Păulești. A doua probă a fost cea de cultură generală, unde bobocii au extras întrebări din diferite domenii și au încercat să ofere răspunsul corect. Alina Mocanu și Robert Patrichi au încântat publicul în stilul lor, Alina interpretând piesa Larei Fabian- Je t’aime, iar Robert având un moment de beatbox.

Scenete, cântec și dans la proba de originalitate

    La cea de-a treia probă, fiecare boboc și-a arătat talentul la secțiunea Originalitate. Spre exemplu, Andreea Milea a interpretat piesa „Lupii”, acompaniată de Robert Patrichi- beatbox. Adelina Sturzoiu a fost o mică actriță în sceneta „Mămico, dormi?”, iar Denisa Săpunaru a cântat „Nu plânge, Ana”. Petrică Burlacu a recitat o poezie, iar Lorenzo Dumitru, Tatiana Neagu și Carmen-Carla Drăgulin au avut un moment de street-dance. Cristian Jugaru, împreună cu Cătălin Bran, unul dintre organizatori, au adus zâmbetul pe buze celor din sală cu sceneta „Nu, nu, nu”.
    A urmat un moment artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Jitia, cu dansuri și muzică populară. A urcat pe scenă și o elevă a Liceului de Artă „Gh. Tattarescu”, Alina Gheorghiță, cântând împreună cu Robert Patrichi.
    La proba de spontaneitate, fiecare concurent a construit un enunț cu cinci cuvinte aleatorii, în cel mult 30 secunde. Cosmin Ifrim a fost cel care a stârnit aplauze și a creat o atmosferă veselă în sală, după ce a primit cuvintele pisica, șoricei, mănâncă, naște. Enunțul acestuia a fost „Pisica mănâncă șoricei, apoi naște.” Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei” a susținut, de asemenea, un moment artistic.

O surpriză dirigintelui Ion Ionașcu

    În timpul ultimei probe, bobocii au pășit elegant pe scenă și au prezentat ținuta de seară. Elevii clasei a IX-a Seral i-au făcut o surpriză dirigintelui Ion Ionașcu și i-au mulțumit pentru tot ceea ce îi învață și le oferă, într-un mic discurs susținut de una din eleve. Pentru că juriul încă delibera, organizatorii și bobocii au cântat împreună piesa „Cântă cucul, bată-l vina”.
    Într-un final, după lungi așteptări și multe emoții, juriul a decis. Titlul Miss și Mister Popularitate l-au primit Oana Ștefan și Petrică Burlacu. Miss și Mister Originalitate sunt Adelina Sturzoiu și Lorenzo Dumitru. Denisa Săpunaru și Cosmin Ifrim au primit titlul de Miss și Mister Eleganță. Locul III a fost ocupat de Tatiana Neagu și Cristian Jugaru, iar locul II de Carmen-Carla Drăgulin și Dragoș Olaru. Titlul de Miss și Mister 2015 la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea” a fost câștigat de Andreea Milea și Dan Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?