Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Incendiu la un atelier din curtea CITO Odobeşti


Un incendiu a izbucnit, aseară, în incinta atelierului de mecanică din curtea CITO Odobești. Focul a fost observat imediat și s-a intervenit foarte repede cu extinctoarele din dotarea instituției, astfel încât flăcările au fost stins foarte repede, fără să existe victime ori să creeze pagube însemnate.
    Odată cu intervenția pe plan local, s-a sunat și la 112, iar spre locul indicat au plecat mai multe autospeciale din cadrul ISU Vrancea, inclusiv o ambulanță SMURD pentru a se interveni prompt în cazul în care vreo persoană ar fi avut probleme. Potrivit informațiilor primite de la căpitan Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, autospecialele care au plecat de la Focșani s-au întors din drum.
    Urmează să se facă verificări pentru a se stabili cauza incendiului. „Incendiul a izbucnit la atelierul de mecanică, care se află în afara spațiului de cazare, înspre poartă. Nu au existat victime, beneficiarii fiind imediat izolați. Avem extinctoare și a sărit toată lumea pentru a stinge incendiul, lucru care s-a și întâmplat foarte repede. Acum urmează să se facă verificări pentru a se stabili care a fost cauza”, a precizat Daniela Nicolaș, directorul DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?