Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO : Filme pentru toată lumea la Cinema Balada şi Happy Cinema


Weekendul se apropie, iar Cinema Balada a pregătit pentru focșăneni trei filme. Primul se numește „Mielul Shaun” și este o animație care prezintă noile aventuri într-un oraș mare ale oii Shaun, în regia lui Richard Starzak și Mark Burton. Filmul va rula sâmbătă și duminică, începând cu ora 15:00.
    Filmul de la ora 17:00 din acest weekend este „Furios și iute 7” (Fast and Furious 7), în regia lui James Wan, cu actorii Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker și Vin Diesel. Producția filmului a fost amânată aproximativ un an, din cauza decesului actorului Paul Walker.
    Cel de-al treilea film se intitulează „Taxiul Destinului” (If Only), în regia lui Gil Junger. Acesta va rula începând cu ora 19:30 și este o dramă romantică.
    La Odobești va rula duminică filmul românesc „Lumea e a mea”, la ora 13:00.
    Prețul unui bilet la filmele de la Cinema Balada este 5 lei.

    La Happy Cinema din Focșani Mall, în acest weekend sunt șase filme.
    Snow Queen 3D dublat (Crăiasa Zăpezii) este o animație în regia lui Maksim Sveshnikov și Vladlen Barbe, ce prezintă călătoria plină de aventuri a micuței Gerde. Filmul va rula la 11:00 și la 15:10.
    Hotel Transylvania 2 3D dublat va începe la ora 13:00. Animație comică, în regia lui Genndy Tartakovsky, prezintă lucrurile puțin schimbate în Hotelul Transilvania, unde Dracula nu mai este atât de strict în privința celor acceptați în hotel, unde pot fi cazați acum și oameni, nu doar monștri.

    Spectre este al doilea film din seria James Bond, cu cel mai bun debut. A fost filmat în patru locații inedite: Austria, Mexic, Maroc și Roma. O acțiune în regia lui Sam Mendes, în care agentul 007 este aruncat într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre. Filmul va avea patru rulări, atât sâmbătă cât și duminică, la orele 12:00, 15:00, 17:00 și 21:30.
    Goosebumps 3D este un film bazat pe fenomenul mondial „Îți facem părul măciucă”. Într- noapte de aventuri nebunești, Zach, Hannah, Champ și Stine trebuie să-și unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărților pe păpușa Slappy, pe fetița cu mască, pe gnomi și alte creaturi care amenință orașul. Filmul în regia lui Rob Letterman va rula la ora 19:50.
    București Non stop este un film românesc în regia lui Dan Chișu, un lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Filmul va avea două rulări pe zi, la 17:50 și la 19:40.
    Ultimul film din acest weekend de la Cinema Colours este „The Last Witch Hunter” (Ultimul vânător de vrăjitoare), în regia lui Breck Eisner, îl prezintă pe Kaulder (Vin Diesel), un luptător experimentat și curajos, ce reușește o victorie majoră în fața puterii întunecate a Vrăjitoarelor, pe care cade un blestem teribil. Filmul va rula la ora 22:00.
    Cei interesați de filmele rulate la Happy Cinema pot face rezervări online pe www.happycinema.ro, prin intermediul aplicației de telefon „Colours Cinema” sau la casele de bilete din cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?