Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Copaci și Georgescu au picat proba scrisă la concursul pentru șefia CAS Vrancea


Mihai Copaci (FOTO) și Emanuela Georgescu au picat examenul pentru șefia Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. Proba scrisă a concursului a avut loc luni și ambii candidați au luat note sub 7. Astfel, Mihai Copaci, actualul președinte-director al CAS, a obținut la proba scrisă 17,5 puncte, iar Emanuela Georgescu, fost director economic al instituției, a obținut 51,5 puncte. Pentru a promova această probă, candidații trebuiau să obțină minimum 70 de puncte. Nu sunt singurii care au picat. Nici candidații la concursurile pentru șefiile CAS Brăila și Galați nu au trecut de proba scrisă.
Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații până joi, la sediul CNAS. Copaci a refuzat să spună dacă are de gând să depună contestație sau nu. „Prefer să nu comentez dacă voi depune contestație. Am timp până joi, dar îmi doresc să avem politicieni care să facă o politică corectă, iar numirea în funcții să se facă în funcție de criteriile de profesionalism, experiență și eficiență”, a spus Copaci.
Emanuela Georgescu nu a putut fi contactată de reporterii Monitorul de Vrancea pentru a i se consemna punctul de vedere. Aceasta nu mai este director economic al instituției, ea dându-și demisia din această funcție în urmă cu o lună, în locul său fiind delegată Gabriela Ionașcu. Drept urmare, Mihai Copaci râmâne șeful interimar al CAS Vrancea, până la organizarea unui nou concurs.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?