Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la faţă, în urma unui incendiu în Soveja


Un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova, a ajuns duminică seara la spital, cu arsuri la față. El a fost rănit, după ce în vagonul în care  locuia a izbucnit un incendiu, de la o sobă. S-a întâmplat pe raza comunei Soveja, vagonul în care se afla victima fiind situat între satele Dragosloveni și Rucăreni.
    Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții ISU Vrancea, „în urma incendiului au ars unelte și materiale de construcții depozitate în interiorul locuinței modulare și au fost afectate două cife. De asemenea, persoana care se afla în interior, un bărbat de 36 de ani, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței și arsuri de gradul II la nivelul cotului stâng. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Camera de Gardă a Spitalului orășenesc Panciu. Incendiul a fost provocat de un sistem de încălzire amplasat în interiorul locuinței modulare”, ne-a precizat căpitan Cristina Duță, de la ISU Vrancea.
    Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi paznic la o firmă care desfășoară lucrări în cadrul unui proiect de modernizare în zonă. Rămâne ca anchetatorii să verifice dacă el era sau nu angajat al societății.
    Primarul comunei Soveja, Costică Ciolan ne-a spus că „în locul în care a izbucnit incendiul a fost organizat un șantier al unei societăți care desfășoară lucrări în cadrul unui proiect de dezvoltare. Bărbatul nu a suferit arsuri grave, iar focul a fost stins repede pentru că pompierii de aici și noi am ajuns destul de repede și s-a intervenit. Victima este din Republica Moldova”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?