Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Trimis în judecată pentru tentativă la omor, după ce a crăpat capul unui zilier



    Niculai Ș., bărbatul din Biliești care a lovit cu furca în cap un zilier, a fost trimis în judecată. Dosarul în care va fi judecat pentru tentativă la omor, a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Vrancea. Fapta a fost comisă la data de 4 octombrie, iar victima este Costel Èš., de 31 de ani.
    Potrivit anchetatorilor, agresorul era cu o căruță și mergea să cosească iarbă când s-a întâlnit cu tractorul în care erau zilierii. Aceștia din urmă i-ar fi reproșat că merge la furat. Inițial, conflictul s-a stins. La întoarcere, zilierii și suspectul s-au întâlnit din nou, în același loc. Aici, zilierii au început din nou să-l acuze pe bărbatul din Biliești că ar fi furat, iar victima a și coborât din tractor să vadă ce are în căruță. Atunci, agresorul a pus mâna pe furcă și a lovit victima, temându-se să nu fie agresat de zilieri, care erau mai mulți.
     La momentul respectiv, inculpatul a fost reținut și prezentat instanței cu propunere de arestare, dar nu a primit mandat. Judecătorii l-au trimis inițial în arest la domiciliu. Procurorii au făcut contestație, iar la Curtea de Apel Galați au avut câștig de cauză. La jumătatea lunii trecute, bărbatul a ajuns în arest pentru 30 de zile. Odată cu trimiterea în judecată, va fi luată în discuție și măsura preventivă. Mai exact, acest lucru se va întâmpla pe data de 6 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?