Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tinerii care au prădat magazinul unui PREOT au fost iertați. Nu și cel care a tăinuit furtul


Cei doi tineri care au fost trimiși în judecată în vara acestui an după ce au spart magazinul unui preot, ce este administrat de o femeie, au fost iertați, dar nu înainte de a achita prejudiciul creat. Conform unei soluții date ieri, de magistrații Judecătoriei Focșani, se „dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Batog Dan Ionuț, sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de furt calificat (…) prin împăcarea părților. (…) dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Manolache Daniel, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (…) prin împăcarea părților”, se arată în soluția instanței.
    Nu s-a întâmplat la fel și în cazul celui de-al treilea inculpat din dosar, care a fost trimis în judecată pentru tăinuire. El a primit o amendă penală de 1.350 lei. „Condamnă pe inculpatul Năstăsoiu Claudiu Aurelian, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire (…) la 1.350 lei amendă penală. Atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art. 63 C. pen. privind condițiile de înlocuire a pedepsei amenzii în caz de neachitare. Ia act că prejudiciul cauzat persoanei vătămate SC Erinitan SRL, prin administrator Tănăsuică Loreta Florentina a fost achitat integral. (…) obligă pe inculpatul Năstăsoiu Claudiu Aurelian la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare către stat. (…) obligă atât inculpații Batog Dan Ionuț, cât și persoana vătămată, prin administrator Tănăsuică Loreta Florentina, la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare către stat. (…) Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 03.11.2015”, se mai arată în soluția instanței. 
    În vara acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani i-au trimis în judecată pentru furt calificat pe Daniel Ionuț B., de 18 ani, din Râmnicu Sărat, și pe Daniel M., de 23 de ani, iar pe Claudiu Aurelian N. pentru tăinuire.
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?