Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbatul care s-a aruncat în fața marfarului, copleșit de datorii și probleme familiale


Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului care luni s-a aruncat în fața trenului.  Potrivit informațiilor primite de la oamenii legii, victima avea 57 de ani, era din Focșani și se numește Ion D.. Potrivit unor surse oficiale, bărbatul ar fi fost divorțat și locuia cu o rudă. Ar fi recurs la acest gest extrem din cauza problemelor financiare, după cum ne-au spus surse oficiale, dar și a celor familiale.
    Reamintim că bărbatul s-a aruncat în fața unui tren de marfă luni, între Mărășești și Pădureni. Mecanicul locomotivei le-a spus polițiștilor că bărbatul s-a aruncat pur și simplu în fața trenului. A povestit că l-a observat. I-a dat un semnal sonor, moment în care Ion D. s-a ridicat, iar când trenul s-a apropiat de el a sărit în fața acestuia.
    Bărbatul a fost pur și simplu spulberat și nu a mai avut nicio șansă la viață. Imediat ce au fost anunțați, polițiștii de la Transporturi Feroviare, dar și criminaliștii au ajuns la fața locului pentru cercetări. Asupra bărbatului nu s-a găsit niciun document de identitate și nici vreun alt înscris, iar oamenii le-au spus polițiștilor că nu ar fi din zonă pentru că nu l-au mai văzut până acum, informație care s-a și adeverit, victima fiind din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?