Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un tânăr din Vrancea şi-a cerut iubita în căsătorie… la cinema


Viața chiar bate filmul când pelicula este întreruptă și de față cu toți spectatorii, băiatul rostește întrebarea magică: „Vrei să fii soția mea ?”
    Un tânăr din comuna Vintileasca i-a făcut o surpriză iubitei sale, invitând-o la cinema, aceasta neștiind de fapt că acea invitație este pentru tot restul vieții. Georgică Banu și Mihaela s-au cunoscut in urmă cu un an, când au fost prima dată împreună la cinematograful din incinta mall-ului din Brăila. S-au plăcut, s-au îndrăgostit și de atunci sunt de nedespărțit. Romantic din fire, Georgică s-a decis să îi ofere iubitei lui inelul de logodnă în locul unde dragostea lor s-a înfiripat. Pentru a nu da nimic de bănuit, drept cadou pentru aniversarea lor de un an de relație, Georgică i-a oferit iubitei lui un buchet de trandafiri și o invitație la același cinema unde s-au cunoscut. Momentul a fost pregătit cu meticulozitate cu câteva săptămâni înainte, Georgică fiind ajutat de prieteni și de reprezentanții cinematografului.
    Când a fost informat de complici că totul este pus la punct și se așteaptă intrarea lui în cinema, acesta și-a făcut apariția ținându-și viitoarea soție de mână. A pășit cu mari emoții pe scări și a ocupat locurile rezervate. În timp ce erau difuzate spoturile publicitare și trailerele viitoarelor filme ce urmau a fi difuzate, dintr-o dată pe ecran a apărut un filmuleț cu pozele celor doi îndrăgostiți.
    În acel moment, Mihaela, uimită și nedumerită, și-a întrebat iubitul ce se întâmplă. Atunci el a luat-o de mână și a condus-o în fața marelui ecran, unde a avut loc cererea în căsătorie. Georgică s-a așezat în genunchi și i-a oferit inelul de logodnă, gest urmat de întrebarea: „Vrei să fii soția mea ?”. Mihaela, printre lacrimi de bucurie și de emoție, i-a răspuns cu un glas răspicat: „DA” .

    Atunci, spectatorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat momentul. Luminile s-au aprins și cei doi și-au exprimat bucuria prin îmbrățisări și sărutări. O prietenă de-a Mihaelei i-a oferit acesteia un buchet de trandafiri, în număr de 29, simbolizând data în care cei doi s-au cunoscut și au format un cuplu. Cu toții au ieșit afară din cinema și au început să relateze cum au pus la punct totul. Mihaela în continuare era vizibil emoționată și îi spunea mereu lui Georgică: „Ce mi-ai făcut, ce mi-ai făcut?! Nu pot să cred!” Au mers apoi la o cafenea unde au continuat discuțiile cu privire la acest moment, planificând sărbătorirea logodnei săptămâna viitoare, la Focșani.

     „Ne-am cunoscut acum un an la cinema la Brăila. De atunci am rămas împreună și, anul acesta, m-am gândit să îi fac un cadou special și anume cererea în căsătorie.Am apelat la niște prieteni care m-au sprijinit și m-au ajutat să-mi pun planul în aplicare .Am avut foarte mari și foarte multe emoții deoarece nu știam cum va reacționa.Am avut sprijinul celor de la cinema de la Brăila și iată că planul meu a funcționat cum trebuie”, ne-a spus viitorul mire. „Nu mă așteptam la așa ceva. Am plâns, am rămas uimită, eram blocată, nu știam ce să mai spun atunci când am văzut imaginile noastre pe ecranul cinematografului. Bineînțeles, am spus DA, îl iubesc, vreau să îmi fie soț și să ne iubim până la adânci bătrâneți”, ne-a mărturisit și viitoarea mireasă.
    Mărturisesc și eu că am fost complice la acest eveniment, așa că le urez numai bine și multă fericire celor doi tineri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?