Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

DISCOTECA bat-o vina! Doi tineri din Galaţi au petrecut în Vrancea şi s-au ales cu dosare penale


Un bărbat din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, este cercetat pentru dare de mită, după ce i-a oferit 150 de euro șefului de post de la Cotești, agent șef principal Florin Burlacu, pentru a-și scăpa prietena de dosar penal.
    Sâmbătă seara, Cristina L., din Galați, și prietenul ei, Costel D., de 25 de ani, au petrecut la o discotecă de pe raza comunei Cârligele. La plecare, fata, care era băută bine, a tamponat un autoturism marca Fiat Punto. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au testat-o pe tânăra băută. În aparatul alcooltest rezultatul alcoolemiei a fost de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În mod normal, șoferița ar fi trebuit să meargă la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge, dar a refuzat. Din acest motiv, pe numele ei s-a întocmit un dosar penal de cercetare pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
    Tot atunci, fata s-a și înțeles cu proprietarul mașinii bușite să-i dea o sumă de bani, motiv pentru care marți a revenit în Vrancea, după cum spun polițiștii. Odată rezolvată problema cu mașina, fata s-a gândit că ar putea rezolva și problema cu dosarul, așa că ieri, prietenul ei s-a prezentat la poliție și a luat legătura cu șeful de post. Tânărul i-a oferit omului legii suma de 150 de euro, pentru ca acesta să treacă cu vederea „greșeala” prietenei. Nu s-a întâmplat așa. Florin Burlacu (FOTO) a luat legătura cu ofițerii anticorupție și le-a spus cele întâmplate. Imediat, aceștia din urmă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au organizat flagrantul. Acum, nu doar fata are dosar penal pentru că a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge, ci și prietenul ei pentru dare de mită.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?