Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Mandat pus în executare de polițiști

    La data de 16 octombrie, ora 06.30, polițiștii din Vidra au depistat un tânăr, de 21 ani, din comuna Nistorești, care deținea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul fost depus la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 16 octombrie a.c., ora 20.20, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 30 ani, din comuna Podu Turcului, județul Bacău, ar fi fost lovit cu un obiect contondent de un bărbat, de 51 ani, din orașul Panciu. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că fapta a avut loc pe stradă, pe fondul unor discuții contradictorii, victima fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Evenimente rutiere

    La data de 17 octombrie a.c., ora 00.00, polițiștii din Sihlea au depistat un bărbat, de 40 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea pe DJ 202E, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat). Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 octombire a.c., ora 10.00, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 26 ani, din municipiul București, în timp ce conducea pe str. Brăilei un autoturism radiat din circulație din data de 25 ianuarie 2010. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 octombrie a.c., ora 10.20, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 21 ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea un tractor, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte tractorul, care are o masă totală maximă autorizată mai mare de 3.500 kg. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 16 octombrie a.c., ora 15.30, polițiștii din Bolotești au depistat un bărbat, de 35 ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea pe DN2 D – Bolotești o autoutilitară care tracta o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 octombrie a.c., ora 20.00, polițiștii din Tulnici au depistat un tânăr, de 23 ani, din comuna Ivești, județul Galați, în timp ce conducea pe DN 2D Lepșa, un ATV, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști
 
La data de 17 octombrie a.c., ora 13.36, polițiștii din Popești au depistat un tânăr, de 28 ani, și trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, toți din comuna Slobozia Bradului, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 162 kg de struguri, din via ce aparține unui bărbat, de 55 ani, din localitate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?