Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un șofer a dărâmat cu mașina un gard și s-a oprit în copaci


Un bărbat de 36 de ani, din comuna Vânători, a fost rănit ușor după ce a pierdut controlul mașinii într-o pantă, a derapat și a intrat într-un gard din sârmă și spaliere, după care s-a oprit în niște copaci. „La data de 15 octombrie a.c., orele 11.30, un bărbat, de 36 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea un autoturism pe DN2L, pe raza comunei Răcoasa, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum în curbă și în pantă ușoară și a pierdut controlul autoturismului. Acesta a derapat ieșind de pe partea carosabilă și a intrat în gardul din sârmă și spaliere de pe marginea stângă a sensului său de mers, parcurgând distanța de aproximativ 15 m, după care a intrat în coliziune cu arbuștii aflați la marginea pădurii, rănindu-se ușor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Un alt accident, a cărui victimă a fost un copil de 6 ani, s-a produs la Slobozia Bradului. Aici, un copil de șase ani, lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului și a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani. „La data de 15 octombrie a.c., orele 11.30, un tânăr, de 21 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în informarea poliției.
    La Jariștea, o femeie din Mera a dat cu mașina peste un tânăr de 18 ani, din comuna Nistorești. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, băiatul nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care s-a angajat în traversarea drumului. „La data de 15 octombrie a.c., orele 19.25, o femeie, de 51 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205B, pe raza comunei Jariștea, a surprins și accidentat ușor un tânăr, de 18 ani, din comuna Nistorești, care nu s-a asigurat la traversarea drumului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai transmis polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?