Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Unele saloane ale Spitalului Județean, încălzite de calorifere electrice


Având în vedere faptul că mercurul în termometre a coborât pe timpul nopților, conducerea Spitalului Județean de Urgență Focșani a început furnizarea agentului termic. Însă, nu toate secțiile beneficiază de căldură în calorifere, la secțiile exterioare de la Dermatologie, ORL și Psihiatrie încălzirea făcându-se cu calorifere electrice. Clădirile în care funcționează aceste secții nu dispun de centrală termică proprie, fiind conectate la sistemul public de încălzire.
În pavilionul central al Spitalului Județean, în pavilionul unde funcționează Secția de Boli Infecțioase și în clădirea unde e Secția TBC, furnizarea agentului termic a început încă de duminică seară. Cu toate acestea, abia luni dimineață caloriferele s-au încălzit. 
Managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, dă asigurări că, în prezent, atât pacienții, cât și cadrele medicale nu tremură de frig în spital. „Am dat drumul de duminică seară la căldură, dar de ieri dimineață (n.r.-luni dimineață) s-au încălzit și caloriferele. Pentru pavilionul central, cel nou de la Boli Infecțioase și clădirea de la TBC avem centrală termică, iar pacienții și cadrele medicale beneficiază de căldură. Probleme mai avem la Secții Exterioare de la TBC, Dermatologie și Psihiatrie, unde încercăm să montăm o centrală termică. Până atunci, mai ajutăm cu calorifere electrice”, a spus Mândrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?