Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO și GALERIE FOTO : Focșănean mort după ce a intrat cu mașina sub un tir


    Un bărbat din Focșani, care duminică urma să împlinească 54 de ani, a murit într-un groaznic accident rutier, produs în județul Buzău. Vasile L., care se afla la volanul unui autoturism WV Polo, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a pătruns pe Șoseaua Nordului, moment în care a intrat sub un tir încărcat cu lemne, condus de un bărbat de 50 de ani. 
Potrivit polițiștilor buzoieni, impactul a fost nimicitor, focșăneanul nemaiavând nicio șansă la viață. El a murit pe loc și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos din mașina făcută praf. Mai mult, pompierii au fost nevoiți să ridice remorca tirului pentru a-l putea scoate de sub ea pe focșănean și mașina sa. „Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, iar la sosirea la fața locului am constatat că șoferul era decedat, dar și încarcerat. Intervenția a fost destul de dificilă deoarece mașina era prinsă sub semiremorca tirului, iar șoferul avea mâna prinsă sub șasiul remorcii și picioarele sub bordul autoturismului”, a precizat un reprezentant al ISU Buzău.

    După ce a fost scos din mașină, șoferul a fost resuscitat, dar manevrele nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul. „Persoana din mașină a fost găsită încarcerată, iar după ce a fost scoasă s-a constatat decesul, având leziuni incompatibile cu viața”, a precizat dr. Ioana Anița, din cadrul SAJ Buzău.
    Victima era singură în mașină, după cum ne-au spus reprezentanții IPJ Buzău. Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. „Victima este un bărbat din Focșani, județul Vrancea, care urma să împlinească 54 de ani. Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism, la intersecția cu Șoseaua Nordului, nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire», a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un tir, condus de un bărbat de 50 de ani”, ne-a precizat un reprezentant din cadrul Biroului de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?