Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Iulian Mănăstireanu, colonel (r) în cadrul SRI, înmormântat cu onoruri militare în Cimitirul Nordic din Focșani


Colonelul (r) Iulian Mănăstireanu, în vârstă de 67 de ani, care a decedat în urmă cu câteva zile la Spitalul Militar din București, a fost înmormântat ieri, cu onoruri militare. Trupul neînsuflețit al colonelului din cadrul Serviciului Român de Informații, a fost depus la Capela Militară din Focșani. Colonelul a fost înmormântat în Cimitirul Nordic din Focșani, iar în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din Biserică, trompetul a dat stingerea. De la biserică și până la cimitir, mai mulți militari au însoțit cortegiul funerar. La Cimitir, în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă, s-au tras focuri de armă. La înmormântare au participat și foști colegi de-ai săi.

    Potrivit informațiilor primite de la cei care l-au cunoscut, colonelul Iulian Mănăstireanu s-a pensionat în urmă cu aproximativ 15 ani. El a lucrat la  Direcția Județeană de Informații Vrancea, dar și la Vaslui și Galați, unde a avut și funcții de conducere. De asemenea, el a fost și șeful rezerviștilor din SRI.
    Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!.
   

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?