Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Marian Oprişan a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor


   Marian Oprișan a oferit flori reprezentantelor sexului frumos, din partea Organizației PSD Vrancea, cu ocazia Zilei Mărțișorului. Toate doamnele și domnișoarele întâlnite ieri, în Focșani, de emisarii lui Marian Oprișan au primit câte o floare și o urare din partea liderului social democrat.
Cele mai multe flori au fost oferite reprezentantelor sexului frumos care s-au aflat în cele mai aglomerate locuri publice din Focșani, respectiv Piața Moldovei, Autogară, Gară, Cartierul Sud, Supermarket Ca-rrefour. „Este un gest foarte frumos din partea domnului Oprișan. Am primit flori din partea sa și anul trecut și mă bucur că nu ne uită. Multă baftă în alegeri și să ne scape de cei care și-au făcut un țel din a face rău românilor”, ne-a spus una dintre tinerele care au primit flori.
   Printre emisarii șefului administrației județene s-a aflat și Dragoș Bîrlădeanu. „Este un gest pe care președintele PSD Vrancea îl face dintotdeauna și pe care reprezentantele sexului frumos îl merită din plin”, a spus Dragoș Bîrlădeanu.
   Åži doamnele și domnișoarele din orașele Adjud, Panciu, Odobești și Mărășești au primit flori din partea președintelui PSD Vrancea, Marian Oprișan.
   Liderul social-democrat nu le-a uitat nici pe doamnele și domnișoarele de la „Monitorul de Vrancea”, cărora le-a trimis buchete superbe de lalele.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?