Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Băiatul cu cola de la Capelă, internat la Psihiatrie


    Alin Soare, tânărul de 27 de ani, care ar fi încercat să violeze o vânzătoare de la chioșcul din stația de la Capelă, este și acum internat la Psihiatrie. După evenimentul petrecut acum mai bine de două săptămâni, el a ajuns la spital unde se află și acum și, potrivit unor surse, va mai rămâne internat.
    Tânărul a ajuns în spital după ce a intrat în chioșc peste vânzătoare, ziua în amiaza mare. Ar fi apucat-o de mâini, ar fi lovit-o și i-ar fi băgat mâna în gât. Fata a reușit să strige după ajutor și a fost auzită de o persoană, care era în stație și i-a sărit în ajutor. Cititorii au comentat că nu este prima femeie pe care ar fi vrut să o violeze, el încercând să facă același lucru și cu altele, care au reușit să scape. Au fost însă și cititori care cred că Alin nu este capabil să facă rău. „A fost un băiat normal… Am copilărit cu el….dar cât de nebun ar fi, nu l-aș crede în stare să facă rău nici unei muște”, ne-a transmis un cititor.
    După incidentul de la Capelă, zona în care băiatul era văzut în permanență cu o sticlă de cola în mână, o rudă a lui Alin ne-a spus că a încercat să facă tot posibilul să-l interneze, dar nu a reușit pentru că s-a lovit de refuzul autorităților. Ieri, aceasta ne-a spus că nu mai știe nimic de el și că speră să poată fi internat într-o unitate de profil, mai ales că de la 1 octombrie va avea și asigurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?