Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Infracțiuni la regimul rutier
    La data de 25 septembrie a.c., ora 12.27, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 34 ani, din municipiul București, în timp ce conducea pe DN2 E85, în localitatea Golești, o autoutilitară având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 25 septembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din Homocea, au depistat un tânăr, de 26 ani, din comuna Tătărăști, județul Bacău, în timp ce  conducea pe DN 11A un autoturism, având o concentrație de 1,08 mg alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 26 septembrie a.c., ora 00.52,  polițiștii din Vidra au depistat un bărbat, de 31 ani, din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?