Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Postul de manager al Spitalului Județean, scos la CONCURS


Postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Focșani a fost scos la concurs de Consiliul de Administrație al unității. Vineri a fost ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere, iar singurul candidat este actualul manager al unității, Constantin Mândrilă. Acesta ne-a declarat că s-a înscris la acest concurs pentru a continua proiectele începute în spital. „M-am înscris la acest concurs și sunt singurul candidat. Săptămâna viitoare va fi verificat și validat dosarul. M-am înscris la acest concurs pentru că vreau să termin proiectele începute pentru acest spital, cum ar fi reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală”, ne-a declarat Constantin Mândrilă.
Potrivit publicației de concurs, pe 22 septembrie vor fi afișate rezultatele verificării dosarelor, iar concursul va consta în două probe: una scrisă și prezentarea proiectului de management și interviul de selecție. Astfel, proba scrisă va avea loc pe 2 octombrie, iar prezentarea proiectului de management și interviul de selecție vor avea loc pe 7 octombrie.
Postul de manager al Spitalului Județean a fost la concurs după ce Constantin Mândrilă a fost demis de Ministerul Sănătății, după ce a obținut sub punctajul minim de promovare la evaluarea făcută de minister, pentru că nu ar fi îndeplinit toți indicatorii de performanță. Mândrilă a declarat la momentul respectiv că a fost vorba despre eroarea unor funcționari din cadrul Spitalului Județean. În data de 9 iunie, el a fost numit manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Focșani pentru o perioadă de 6 luni, timp în care trebuia scos postul la concurs.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?