Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: BĂTAIE într-o intersecţie din Focşani, după ce un Chevrolet și un Audi s-au ciocnit


Doi bărbați s-au luat la bătaie într-o intersecție din Focșani, după ce mașinile în care se aflau au intrat în coliziune. Un Chevrolet și un Audi s-au ciocnit, apoi un pasager dintr-una dintre mașinile implicate în eveniment a coborât și l-ar fi lovit pe șoferul neatent. De la câteva palme s-a ajuns la pumni, care au fost împărțiți între ocupanții celor două mașini. Șoferul mașinii Chevrolet a ajuns la spital, urmând să se stabilească dacă vătămările au survenit ca urmare a accidentului sau ca urmare a agresiunii.
    În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită de un pasager din Audi. Urmează ca oamenii legii să facă verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cine a lovit pe cine.
    În ceea ce privește modul în care s-a produs evenimentul rutier, polițiștii ne-au spus că șoferul mașinii Chevrolet, Nicușor S., ar fi pătruns în sensul giratoriu de la Bancpost fără să acorde prioritate de trecere mașinii Audi, care era condusă de Mitică O., iar cele două mașini s-au ciocnit. „Din primele verificări s-a stabilit că șoferul unui autoturism marca Chevrolet, în timp ce se deplasa pe strada Ștefan cel Mare, a pătruns în intersecția cu sens giratoriu de la Bancpost fără să acorde prioritate unui autoturism marca Audi. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale”, ne-a precizat comisarul Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?