Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Brigada de arbitri a întârziat la meci!


O victorie și un egal, acesta ste bilanțul echipelor de fotbal juniori republicani ale Liceului cu Program Sportiv Focșani în runda din week-end din cadrul Campionatului Național. Cuplajul de pe Milcovul, început sâmbătă, la ora 12.00, a adus mai întâi pe teren formațiile de juniori A ale LPS Focșani și CSMS Iași, probabil, două dintre cele mai bune echipe ale seriei I a Campinatului Național. Fără doi dintre atacanții săi de bază – Ursu și Kumova, cu Zaharia intrat în repriza a doua nerefăcut complet după o accidentare, și cu un arbitraj ostil, formația pregătită de Alin Samoilă-Sava a teminat al egalitate o partidă al cărei rezultat a stat în cumpănă până la final.
Meciul a început cu întârziere deoarece brigada de arbitri băcăuani a întârziat un sfert de oră față de ora programată pentru pentru fluierul de start. Pentru gazde, debutul de meci a fost cu ghinion, pentru că în minutul 5, la prima lor acțiune la poarta gazdelor, ieșenii au înscris din penalty după ce Glavana a respins greșit după un corner, mingea șutată spre gol de un jucător al oaspeților l-a lovit în umăr pe Salaoru, iar centralul a indicat punctul de la 11 metri. Focșănenii au revenit în atac, au avut posesie și au pus presiune pe adversari iar în minutul 25 Pascu a reluat în gol. Cu un șut puternic și plata de la 25 de metri mingea venită din centrarea foarte bună a lui Marin.
Până la pauză, gazdele mai puteau înscrie de două ori, însă le-a lipsit inspirația la finalizare. Repriza a doua a început ca și prima pentru focșăneni: cu gol primit în minutul 48, după ce extrema dreaptă a ieșenilor a făcut ce-a vrut cu apărătorii gazdelor, iar mingea centrată de el a fost reluată imparabil în gol de un atacant al echipei CSMS Iași: 1-2! Au urmat momente de dominare a oaspeților care și-au creat câteva situații de gol, iar la jumătatea reprizei centralul i-a dat al doilea galben lui Tănase pentru că a intrat fără încuviințarea sa după ce fusese scos pe tușă în urma unui fault dur, lăsat nesacționat.
Rămasă în zece jucători, LPS Focșani s-a trezit la joc, a pus stăpânire pe teren și, în minutul 80, Pîrvu a egalat din mijlocul careului în urma centrării ca la carte a lui Grigorică. Până la sfârșitul meciului nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Decât, poate, refuzul centralului de a permite o ultimă schimbare la focșăneni. Juniorii A ai LPS Focșani: Glavana – Dediu, Doagă, Pîrvu, Tănase – Salaoru – Marin, Duca, Pascu, Grigorică – Florea. Au mai jucat Ivanciu, Borcea, Zaharia. Juniorii B ai LPS Focșani au reușit prima victorie în campionat, scor 2-1, în dauna formației LPS Roman.
Pentru formația antrenată de profesorul Daniel Bănică a marcat Vasile Bobu, de două ori. Echipa de juniori B a LPS Focșani: Juniori B: Mirică – Milea, Panaite, Tănăsache, Marian – Radu, Dumitrașcu, Mustață – Bîrlădeanu, Bobu, Mititelu. Rezerve: Cătănoiu, Pașalău, Marius Florea, Dima, Pepene, Segărceanu. În etapa viitoare, 19 septembrie, formațiile LPS Focșani vor juca în deplasare, cu Bucovina Pojorâta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?