Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

SERVICII MEDICALE DECONTATE DE CĂTRE CASVN ÎN CLINICA LAURUS MEDICAL FOCȘANI


Filiala Focșani parte din lanțul de clinici LaurusMedical și-a început activitatea în 2008 cu o gamă  de  servicii medicale specializate în proctologie (tratamente fără operație pentru hemoroizi și fisuri anale), endoscopie digestivă inferioară (colonoscopie), dermatologie și flebologie (tratament varice și ulcer varicos).
În baza experienței acumulate și privind patologia asociată, pe lângă aceste servicii am introdus și specialitatea de gastroenterologie și endoscopie digestivă superioară, cu aparatură de videoendoscopie computerizată și cercetare pe loc a Helicobacterului Pylori având ca medic curant pe domnul doctor gastroenterolog Silva Pedrazas Cesar Frank din București.
     Începând cu luna mai 2015 pacienții asigurați pot beneficia, în baza biletului de trimitere, de servicii decontate de către Casa de Sănătate pe secția Gastroenterologie – în a spitalizare de zi.
             Serviciile decontate sunt : Endoscopie digestivă inferioară ( colonoscopie) cu biopsie , endoscopie digestiva superioară (gastroscopie) cu testare Helicobacter Pylori și ecografie abdominală totală.
             Endoscopia digestivă superioară descoperă diverse afecțiuni cum ar fi: ulcerații, inflamații, tumori, infecții sau sângerari la nivelul tractului digestiv superior, care nu pot fi descoperite cu ajutorul radiologiei și  poate fi de mare ajutor în a elimina necesitatea intervenției chirurgicale.
Aceste investigații sunt vitale pentru mulți alți specialiști în dificilul proces de precizare al diagnosticului – ca medici de familie, generaliști, chirurgi, neurologi, oncologi.
Prin calitatea aparaturii și experiența medicului suntem la înălțimea exigențelor pacienților noștri și așteptăm să ni se adreseze cu încredere la orice acuză digestivă (balonări, grețuri, dispepsie, scăderea poftei de mâncare, scădere în greutate, vărsături sangvinolente, scaune negre, anemie, etc)

Scopul nostru, în clinicile LaurusMedical, este să ajutăm pacientul să prevină recidiva acestora, și să îi asigurăm  toată asistența și tot sprijinul în eventualitatea apariției unor noi probleme digestive.

            Ne puteți găsi în  Focșani  pe str. Popa Șapcă nr. 2 Bis et. 1, programări la numerele de telefon 0237/231.888 , 0725.222.543 (de luni până vineri, între orele 08-20 și sâmbătă, între orele 08-12); iar pentru alte informații puteți accesa și pagina web www.laurusmedical.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?