Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Medicul nutriționist Mihaela Bilic vine, sâmbătă, la Focșani Mall


Cel mai cunoscut doctor nutriționist din România, Mihaela Bilic, vine, sâmbătă, la Focșani Mall. Vrâncenii care sunt interesați de un stil de viață sănătos, și nu numai, sunt așteptați să participe la seminarul susținut gratuit de medicul Bilic. „După ce, cu ocazia schimbării identității vizuale, Focșani Mall a organizat în  luna august un șir de evenimente pentru public, precum: Concert Xonia, baie cu spumă, bătaie cu apă, seminar de frumusețe cu Maria Păuna, a venit momentul unui nou eveniment, de această dată dedicat celor interesați de un mod de viață echilibrat. Despre gust, sănatate și lipsă de excese va povesti sâmbătă, 12 septembrie, cel mai cunoscut doctor nutriționist al României, Mihaela Bilic. Seminarul este gratuit și reprezintă o excelentă oportunitate pentu vrânceni de a afla cum poate o masă să fie în mod egal gustoasă și sănătoasă”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții Focșani Mall.
Mihaela Bilic este autoarea a trei cărți despre nutriție, publicate în România. Ultima apariție, „Sănătatea are gust”, este, așa cum declară autoarea, „o pledoarie pentru a face din mâncare un prieten și un aliat în viața noastră de zi cu zi. Nu există alimente toxice și alimente sănătoase, cantitatea și frecvența cu care le consumăm pot să le transforme în «dușmani»”.
Doctorul Mihaela Bilic va răspunde întrebărilor vizitatorilor Focșani Mall în data de 12 septembrie, cu începere de la ora 12.30, în zona de restaurante a Centrului Comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?