Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CSM Focşani, locul 4 la Cupa Luceafărul


Zilele trecute s-a desfășurat la Brăila, ediția a V-a a Cupei „Luceafarul” la fotbal. La grupa 2007 au participat opt echipe de copii care au fost împărțite în două grupe. Pe locul 2 în această grupă s-a clasat CSM Focșani, pe trei s-a clasat Metalosport Galați, iar pe locul 4 s-a clasat Dacia Unirea Brăila. Grupa B a fost câștigată de către Petrolul Ploiești, cu 7 puncte, pe locul 2 s-a clasat Oțelul Galați, tot cu 7 puncte, dar golaveraj mai slab decât ploieștenii, pe locul 3 Stars Brăila cu 3 puncte, iar pe locul 4 Atletic Călărași, fără niciun punct.
În meciul pentru locurile 7-8, Dacia Unirea Brăila a învins cu 3-2 pe Atletic Călărași, iar Stars Brăila a câștigat cu 3-0 meciul pentru locurile 5-6 cu Metalosport Galați. Meciurile pentru primele patru locuri s-au decis la loviturile de departajare. În meciul pentru locurile 3-4, după timpul regulamentar de joc scorul a fost 1-1, în întâlnirea dintre Oțelul Galați și CSM Focșani. După loviturile de la 7 m, gălățenii s-au impus cu 3-2. În finala mare a competiției s-au întâlnit CS Luceafărul Brăila și Petrolul Ploiești.
După timpul regulamentar scorul a fost 1-1, dar la penalty-urile de departajare s-au impus ploieștenii cu scorul de 3-2. La grupa de vârstă 2008, CSM Focșani s-a clasat pe locul 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?