Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Calendarul obligațiilor fiscale până pe 10 septembrie


Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea reamintește contribuabililor calendarul obligațiilor fiscale cu termen 10 septembrie 2015:
     Formular 010 „Declarație de înregistrare fiscală/ Declarație de mențiuni pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică” – se depune de către persoanele juridice care au obligația să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depășirii plafonului legal de scutire (220.000 lei).
     Formular 020 „Declarația de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni pentru persoane fizice române” – se depune de persoanele fizice, altele decât persoanele fizice române care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere, care au obligația să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depășirii plafonului legal de scutire (220.000 lei).
     Formular 070 „Declarație de înregistrare fiscală/ Declarație de mențiuni pentru persoanele fizice care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere” – se depune de către persoanele fizice care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere care au obligația să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depășirii plafonului legal de scutire (220.000 lei).
     Formular 096 „Declarație de mențiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA, în vederea aplicării regimului de scutire prevăzut la art. 152 din Codul Fiscal” – se depune de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 cu perioada fiscală luna calendaristică care solicită scoaterea din evidența plătitorilor de TVA.
   
de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?