Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 4 septembrie a.c., ora 13.00, în comuna Homocea, un bărbat de 37 ani, din comuna Barcea, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism a acroșat un minor de 11 ani care se deplasa pe o bicicletă și a traversat partea carosabilă fără să se asigure. În urma producerii accidentului  a rezultat rănirea  ușoară a minorului.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 4 septembrie a.c., ora 10.10, un bărbat de 35 ani, din comuna Cîmpineanca, în timp ce conducea un moped pe Bld. Independenței din municipiul Focșani, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, accidentându-l ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 5 septembrie a.c., ora 03.25, polițiștii din Èšifești l-au depistat pe C. Marinică, de 43 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de 2,50 mc lemn foc esență fag și 2,50 mc lemn foc esență stejar, fără a avea aviz de însoțire pentru aceasta cantitate de material lemnos. De asemenea, polițiștii l-au mai depistat și pe N. Gheorghe, de 53 ani, în timp ce transporta cu un autocamion cantitatea de 5,00 mc deșeuri brad, fără a avea aviz de însoțire pentru această cantitate de material lemons. Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional și a fost confiscată cantitatea totală de 10 mc lemn.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?