Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Focşăneanul care a lovit cu mașina două persoane rămâne în arest


Daniel Dragoș B., tânărul care a fost arestat preventiv luna trecută după ce ar fi lovit intenționat cu mașina două persoane, în timpul unui conflict din zona Obor, rămâne în arest. El a contestat decizia magistraților Tribunalului Vrancea prin care a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor, iar contestația s-a judecat la finele săptămânii trecute la Curtea de Apel Galați și i-a fost respinsă. „Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Beșleagă Daniel Dragoș împotriva încheierii de ședință din 25.08.2015 pronunțată de Judecătorul de Drepturi și Libertăți de la Tribunalul Vrancea în dosarul nr. 1705/91/2015. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe contestatorul inculpat la plata către stat a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunțată în Cameră de Consiliu azi 04.09.2015”, se arată în decizia magistraților gălățeni.
     Conflictul în care a fost implicat tânărul a avut loc la finele lunii trecute, în cartierul focșănean Obor. În scandal au fost implicați, pe de o parte, tânărul arestat, fratele lui și câțiva prieteni de-ai lor, iar pe de altă parte, victimele și câțiva cunoscuți de-ai acestora. După cum ne-au povestit atunci părțile implicate, totul a pornit de la un telefon dat prietenei uneia dintre victime.
    Procurorul de caz ne-a precizat la momentul reținerii tânărului că s-a reținut „în sarcina inculpatului că în noaptea de 23/24 august a.c. a efectuat manevre cu autoutilitara de la firma la care lucra și a lovit în mod intenționat persoanele vătămate aflate într-un grup mai mare de tineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?