Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Protha participă la Festivalul Internaţional de Teatru de la Fălticeni


Trupa de teatru Protha, din Panciu, participă, în această perioadă, la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, organizat de Asociația Fălticeni Cultural. Evenimentul are loc până pe 6 septembrie.
Actorii pănceni vor prezenta spectacolul „Oscar și Tanti Roz” după Eric Emmanuel Schimtt, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Din distribuția spectacolului fac parte: Nicoleta Palade, Bianca Carabă, Ramona Ignat, Valentina Mănăilă, Miruna Tutoveanu, Diana Apostu, Ella Tătaru, Marius Gîrleanu, Cristi Conache, Vlad Steclaru, Bogdan Robu, Åžtefan Banciu, Marius Iftinca și Andrei Gheoca. Membrii trupei vor participa la acest festival și la secțiunile poezie și monolog. „Protha este una din puținele trupe care a fost selectată să participe la acest festival încă de la prima ediție, iar la ultimele două i-au fost decernate Marele Premiu al festivalului pentru spectacolele «Prințesa și porcarul» de Dumitru Solomon și «Mecanica inimii» după Mathias Malzieu”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Cătălin Sfîrloagă.
Participarea la această ediție a festivalului internațional este posibilă ca urmare a parteneriatului existent între Asociația Protha Panciu și Primăria Panciu și a sprijinului acordat de primarul Iulian Nica la dezvoltarea și promovarea educației alternative a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?