Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Vrânceanul Emil Burcăcel joacă fotbal pe Insula Jersey, pentru Sporting Academy


Unul dintre cei mai buni jucători vrânceni de fotbal care au activat în cadrul ligilor a treia și a campionatului județean, la minifotbal și la futsal, vrânceanul Emil Burcăcel a decis că este timpul să plece din România și să se apuce de muncă. Åži-a găsit rapid un loc stabil pe Insula Jersey, cea mai mare și cea mai cunoscută dintre Insulele Canalului Mânecii dependență a coroanei britanice.
Interesant este faptul că Apărarea și relațiile internaționale sunt asigurate de Regatul Unit, dar insula nu face parte din acesta și nici din Uniunea Europeană. Cum nu a putut sta departe de sportul-rege, Burcăcel și-a găsit o echipă la care evoluează în timpul liber, Sporting Academy, o formație care se află în liga Combination Division și care în prezent se află pe locul 4 din 16 echipe. La echipă joacă șase români, cel mai cunoscut nume fiind Rareș Soporan, fotbalist care a evoluat de-a lungul timpului în România la echipa ca U Cluj, Politehnica Timișoara, Ceahlăul P. Neamț, FCM Reșița sau Milsami Orhei (Republica Moldova).
Emil Burcăcel a marcat deja două goluri în victoria echipei sale, 3-1 cu Rozel Rovers. „Sunt terenuri foarte bune, arbitraje ok. Toți care joacă la această echipă muncesc și în timpul liber joacă fotbal din plăcere. Se iau și bani, dar nu mulți”, a spus Emil Burcăcel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?