Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tineri surprinși de polițiști în timp ce se MASTURBAU pe stradă


Doi tineri, unul de 25 de ani, iar celălalt de 27, au fost amendați de polițiștii focșăneni pentru că se masturbau pe stradă. Unul dintre ei a fost depistat pe Bulevardul Independenței din Focșani, iar celălalt în centrul municipiului. Potrivit oamenilor legii, cei doi erau parțial îmbrăcați, iar prin gesturile lor obscene au provocat indignarea cetățenilor, care au sesizat poliția. „În data de 27 august a.c., în intervale de timp diferite, polițiștii focșăneni au depistat două persoane de 25 și respectiv 27 ani, care erau parțial îmbrăcate și săvârșeau în public acte și gesturi obscene, provocând indignarea cetățenilor. Față de cei doi a fost luată măsura sancționării contravenționale conform prevederilor legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Polițiștii au mai amendat și cetățeni care au tulburat ordinea și liniștea publică prin ascultarea de muzică tare, în toiul nopții. „În noaptea de 26/27 august a.c., ora 02.00, polițiștii au depistat un tânăr de 30 de ani, din municipiul București, care tulbura liniștea publică fără drept, prin difuzarea de muzică la aparatura din autoturism. Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, se mai precizează în aceeași informare.
    În aceeași noapte, polițiștii focșăneni au amendat și trei tineri care consumau alcool în buricul târgului, în toiul nopții, și făceau gălăgie. „Tot în noaptea de 26/27 august a.c., 00.30, polițiștii focșăneni au depistat trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, care se aflau în zona centrală a municipiului și în timp ce consumau băuturi alcoolice, tulburau liniștea publică. De asemenea, față de cei trei tineri a fost luată măsura sancțiunii contravenționale conform prevederilor legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au adăugat oamenii legii.
    Pentru aceleași fapte au mai fost amendați și alți bărbați care au consumat alcool în spațiul public și au tulburat ordinea și liniștea publică. „Pe 23 august a.c., polițiștii focșăneni au sancționat contravențional, conform prevederilor legale privind tulburarea ordinii publice și interzicerea consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, doi bărbați de 30 și 35 ani, din localitate, care nu au respectat aceste prevederi, tulburând grav liniștea locatarilor unui imobil. În noaptea de 24/25 august a.c., polițiștii focșăneni au mai sancționat contravențional conform prevederilor legale privind tulburarea ordinii publice și interzicerea consumului de băuturi alcoolice în spațiul public, patru bărbați de 30, 41, 42 și 45 ani, din localitate, care nu au respectat aceste prevederi și tulburau grav liniștea publică în zona centrală a municipiului”, au adăugat oamenii legii.
    Contravențiile au fost constatate în timpul unor activități pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere relațiilor de conviețuire socială. În total, pe parcursul ultimei săptămâni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au organizat cinci acțiuni, în timpul cărora au constatat 17 infracțiuni, au reținut 9 certificate de înmatriculare, 17 permise și au aplicat 470 de sancțiuni contravenționale.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?