Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Antrenorul păncenilor despre debutul în noul sezon: „Nu va fi un meci uşor“


Nou-promovată în liga a III-a la fotbal, echipa FC Panciu va debuta oficial în noul sezon sâmbătă, la ora 18.00, când pe Stadionul Orășenesc din Panciu vine gruparea Sporting Liești (Galați). Despre obiectivul echipei păncene, dar și despre planurile de viitor, a vorbit Dănuț Bolocan, antrenorul principal al echipei, care se ocupă de destinele grupării dintre vii alături de Paul Cioran.

Reporter: Ce obiectiv aveți pentru noua ediție de campionat care va debuta la finele acestei săptămâni?
Bolocan: Pentru noi, obiectivul este menținerea în campionat. Suntem realiști, suntem concentrați și ambițioși, ca să rămânem tot la fel. Nu este usor, am spus-o și am să o repet, va fi un campionat atipic pentru Liga a III-a în noul sezon pentru că prevederile noului regulament, să jucăm cu trei juniori pe durata a celor 90 de minute, cred ca va pune probleme multor echipe.

Reporter:
Care credeți că sunt favoritele la promovare?
Bolocan: Dacă ne uităm în programul Ligii a III-a seria I, grupa noastră, eu văd o contracandidată serioasă echipa Sepsi Sf. Gheorghe și nu în ultimul rând Miroslava, care s-a bătut la promovare cu Pojorâta (echipă promovată în eșalonul secund). Åži-au mai anunțat intenția de promovare și Metalosport Galați. Åži cred că ar mai fi echipe care au astfel de aspirații, și când spun asta mă gândesc la cei de la Roman, cei de la Târgu Neamț și chiar echipa din Râmnicu Sarat.

Reporter: Debutați în noua ediție pe teren propriu împotriva formației Sporting Liești. Cum vedeți acest prim meci?
Bolocan: Cred că va fi un meci disputat, ținând cont că mereu ambiția de a debuta cu o victorie a adus mai multă emulație în tribune, mai multă dorință, ambiție, atitudine. Noi tratăm jocul foarte serios. Cred că ne putem impune dacă ne respectăm adversarul și nimic mai mult. Va trebui să ne facem treaba foarte bine, să ne organizăm din toate punctele de vedere. Nu va fi un meci ușor. Contează foarte mult și startul în noua ediție de campionat, fiind foarte important acest prim joc din prima etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?