Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Conferință internațională despre instanțe și comunicare


Doi judecători vrânceni au ocazia să participe la o conferință internațională, ei urmând a fi selectați de Institutul Național al Magistraturii (INM). Ce doi judecători vor participa la „Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, ce va avea loc în zilele de 15 și 16 octombrie, la Budapesta, în Ungaria. Conferința va avea loc la sediul Academiei Ungare de Justiție. 
„Aceasta este cea de a treia conferință organizată de către Oficiul Național Judiciar din Ungaria în domeniul comunicării la nivelul instanțelor. Informațiile referitoare la conferințele anterioare sunt disponibile pe www.birosag.hu/en/conference. În acest an, subiectele abordate vor privi următoarele: relațiile publice, înregistrările audiovideo în instanță, mijloacele și măsurile adoptate în situații de criză privind comunicarea. Formatul conferinței va presupune atât dezbateri plenare și prezentări, cât și workshop-uri. Conferința va facilita, astfel, dialogul și schimbul de bune practici între participanți în materia comunicării la nivelul instanțelor. În acest context a fost adresată, de către Oficiul Național Judiciar din Ungaria, invitația de desemnare a doi judecători români, în vederea participării la eveniment. Potrivit informării organizatorilor, aceștia din urmă vor suporta exclusiv costurile de cazare și masă pentru zilele de 14, 15 și 16 octombrie, costurile aferente cinei festive, precum și costurile aferente programului social. Limba de lucru a conferinței va fi limba engleză”, se arată într-un comunicat al INM.
Pot participa la selecție judecătorii care au experiență în practică judiciară de cel mult 6 ani, dețin calitatea de purtător de cuvânt la instanța de proveniență și cunosc limba engleză. Cererile de participare, însoțite de CV în limba engleză, se mai pot depune doar astăzi, până la ora 12.00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?