Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Galactic Focşani va juca în Liga I la futsal


Veste bună pentru iubitorii futsalului din Vrancea. Clubul sportiv Galactic Focșani va activa în liga I de futsal. Miercuri a avut loc Adunarea Generală a cluburilor de futsal din liga I și liga a II-a alături de conducerea Federației Romane de fotbal în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, unde s-a votat ca formațiile Concordia Chiajna, Galactic Focșani și Informatica Timișoara să facă parte din elita futsalului românesc.
Din acest an au intervenit câteva modificări în futsal, adică cel mai tânăr junior poate să fie legitimat în liga de la vârsta de 14 ani, arbitrii nu mai au voie să ia legătura cu cei din conducerea cluburilor înaintea partidelor și nici după terminarea lor și anul acesta vor fi 13 echipe în liga I. „Sperăm să terminăm acest campionat cu fruntea sus și să aducem din nou spectatori la Sala Sporturilor.
În câteva zile vom definitiva lotul și o să facem un regulament de ordine interioară pentru a putea face față campionatului 2015-1016,  deoarece sunt echipe foarte bune cu jucători din alte țări care fac diferența în campionatul nostru, iar cei din echipa națională sunt împărțiți la 3-4 cluburi și ne va fi foarte greu, dar nu imposibil”, au declarat oficialii clubului Galactic Focșani. Campionatul va începe pe 29 august, iar Galactic Focșani va sta în prima rundă. În etapa a doua, gruparea focșăneană va evolua în deplasare cu Autobergamo Deva.
Aseară, echipa focșăneană a disputat un meci de verificare în Sala Polivalentă împotriva unei alte echipe din Liga I, Dunărea Călărași.

Programul turului pentru echipa de pe Milcov:

– etapa I: va sta,
– etapa a II-a: în deplasare cu Autobergamo Deva,
– etapa a III-a: acasă cu Dunărea Călărași,
– etapa a IV-a: în deplasare cu Spicom Sf. Gheorghe,
– etapa a V-a: acasă cu KSE Tg. Secuiesc,
– etapa a VI-a: în deplasare cu CS Concordia Chiajna,
– etapa a VII-a: acasă cu AS City’us Târgu Mureș,
– etapa a VIII-a: în deplasare cu Muncitorul Reșița,
– etapa a IX-a: acasă cu CSMS Iași,
– etapa a X-a: în deplasare cu Informatica Timișoara,
– etapa a XI-a: acasă cu United Galați,
– etapa a XII-a: în deplasare cu Clujana Cluj Napoca,
– etapa a XIV-a: acasă cu FK Od. Secuiesc.

AS City’us Târgu Mureș și Autobergamo Deva deschid sezonul

Primul meci oficial al sezonului 2015-2016 al competițiilor de futsal le va opune pe AS City’us Târgu Mureș și Autobergamo Deva. Partida va avea loc pe data de 26 august 2015, începând cu ora 19:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din orașul de pe Someșul Mic. Gruparea din Târgu Mureș este campioana en titre a României, după ce, la sfârșitul lunii mai, a învins în ultimul act al competiției pe FK Odorheiu Secuiesc, în trei meciuri (1-1, 5-5 și 6-5).
Finala de la Cluj Napoca va fi o repetare a duelului din ultimul act al Cupei României din sezonul precedent, meci câștigat cu 5-2 de gruparea din Deva. Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi oficiată de bucureșteanul Gabriel Gherman, care va fi ajutat de asistentul Gabriel Mocean din Câmpia Turzii. Rezervă este clujeanul Ovidiu Ciprian Barluțiu, iar ca observatori au fost delegați Radu Petre (București) și Sorin Văduva (Cluj Napoca). Supercupa României va consemna debutul parteneriatului tehnic cu firma de echipament sportiv Joma, care va asigura mingea oficială a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?