Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Un vrâncean de 25 de ani A MURIT ÎNECAT în mare. El va fi înmormântat astăzi


Un tânăr de 25 de ani, din comuna Păunești, a murit înecat în Marea Neagră. Tragedia s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni, iar astăzi, Mihai Mihalache, care pe data de 11 august împlinise 25 de ani, va fi condus pe ultimul drum. Potrivit primarului din comuna Păunești, băiatul lucra la o terasă dintr-o stațiune de pe litoral, iar după ce a terminat serviciul s-a dus să facă o baie în mare, împreună cu un alt băiat din localitatea natală. După ce a făcut baie, Mihai ar fi ieșit la mal, apoi ar mai fi intrat încă o dată în apă, însă nu a mai revenit la mal. A fost găsit mort după aproximativ 9 ore.
    Trupul neînsuflețit a ajuns acasă, la Păunești, miercuri seara. „Avea 25 de ani  băiatul. Îi împlinise pe data de 11 august. Era un băiat tare bun, harnic și deștept. A lucrat la un restaurant în Adjud, iar vara îi plăcea să meargă la mare. El lucra acolo și toată lumea era mulțumită de el, iar după ce a terminat serviciul, s-a dus să facă o baie. Mai era cu un băiat de la noi. A intrat o dată în apă și a revenit la mal, după care a mai intrat o dată și s-a înecat. A fost găsit după 9 ore, din câte am înțeles. Trupul a fost adus acasă miercuri și va fi îngropat mâine (joi-n.r). Mama lui muncește în Italia, dar acum a venit acasă, iar tatăl lucrează la pază și ordine la primărie. Este o mare tragedie”, ne-a spus Gheorghe Popa, primarul comunei Păunești.
    Pe pagina lui de Facebook au fost postate zeci de mesaje. Într-unul dintre ele, o  fostă colegă de la restaurantul din Adjud, unde a lucrat, scrie: „Dumnezeu să te ierte suflet drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat pe toți cu lacrimi și durere în suflet. Îmi voi aminti mereu de tine așa cum erai tu… cu zâmbetul mereu pe buze și cu toate nebuniile tale… Nu te voi uita niciodată înger bun!!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?