Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fetițele rănite în accidentul provocat de un inspector antifraudă, externate


Fetițele de 4 și 9 ani, rănite în accidentul produs miercuri seara la Dumbrăveni, au suferit răni ușoare, la fel ca tatăl lor. Ieri, în jurul prânzului, victimele erau internate la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fetele la Chirurgie Infantilă, iar tatăl la Chiurgie, dar urmau să fie externate pe propria răspundere. 
    Accidentul, în care au fost rănite fetele și tatăl lor, Ștefan A., de 34 de ani, s-a produs pe drumul european, în zona statuii lui Suvorov de la Dumbrăveni. Mașina condusă de Ștefan A., un VW, se deplasa dinspre Focșani către București în momentul în care un Ford cu numere de Gorj, condus de Silviu Andrei A., de 26 de ani, inspector antifraudă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul VW. „La data de 18 august a.c., ora 19.30, pe DN 2 în afara comunei Dumbrăveni, un tânăr de 26 ani, din comuna Scoarța, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în colizune cu un autoturism, condus regulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului și a două minore, care se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii vrânceni.
    Oamenii legii au venit cu precizări și în cazul accidentului de la Popești, în urma căruia două adolescente au fost rănite. Fetele, de 15, respectiv 16 ani, au părăsit spitalul la scurt timp după ce au ajuns. „La data de 18 august a.c., ora 14.15, pe DN 2 în comuna Popești, o femeie de 45 ani, din orașul Comănești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la două minore, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a celor două minore. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?