Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Echipa de handbal juniori I a fost în cantonament la Vatra Dornei


Formația de handbal juniori I a CSM 2007 Focșani antrenată de profesorul antrenor Laurențiu Nucu Manu cu un număr de 12 jucător a fuzionat în acest an cu LPS Focșani (profesor antrenor Florin Drăgan). Cantonamentul de 10 zile desfășurat la Vatra Dornei a avut loc în perioada 8-18 august a avut loc sub îndrumarea antrenorului Nucu Manu și a fost superivizat de inspectorul școlar Ionel Ambrozie.
„Au fost 10 zile de adevărat cantonament sportiv. Profesorul Nucu Manu, pe baza unui plan detaliat de antrenament, a pus la punct pregătirea fizică generală și specifică a sportivilor și s-a lucrat în special pentru sistemul de apărare, precum și la sistemul de atac cu un pivot. Structurile de excerciții alese și metodologia aplicată, lucrul individual pentru perfecționarea deprinderilor elemenetelor tehnice, accentul pe calitățile motrice, continuate cu viteză-rezistență și forță-viteză au scos în evidență receptivitatea sportivilor la eforturi prelungite, volumul și intensitatea în cadrul celor două antrenanente zilnice. Refacerea în bazinul cu apă termală, hrana și condițiile de cazare excelente au fost pe măsura unui cantonament modern și eficace. Echipa va începe campionatul pe 19 septembrie și va fi într-o grupă cu 6-7 echipe, programul grupei urmând să fie stabilit în perioada următoare. Ca inspector școlar care am asistat la antrenamente, am remarcat un progres considerabil al sportivilor”, a spus inspectorul școlar Ionel Ambrozie.
Lotul de jucători care a efectuat cantonamentul a fost format din: Andrei Fluture, Remus Ardelean, Bogdan Bucur, Marian Ilie, Rareș Ilie, Robert Neculai, Marius Moroiu, Ionuț Poșa, Răzvan Chitroceanu, Sebastian Nedelcu, Camil Panțica, Cosmin Martinescu, Ionuț Popa, Marius Vatră, Vlad Dănăilă, Dan Budeanu și Åžtefan Rădulescu. Mai mult, la plecarea de la Vatra Dornei, un om de afaceri din Suceava a oferit echipei focșănene nouă mingi, un gest frumos din partea celor care iubesc acest frumos sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?