Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 12 august a.c., ora 10.00, polițiștii din Păunești au fost sesizați despre faptul că, în punctul Pârâul Lung, un bărbat s-a răsturnat cu un tractor. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul a încercat să urce o pantă, moment în care a pierdut controlul tractorului, iar acesta s-a răsturnat, accidentându-l. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 12 august a.c., ora 11.00, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, S. Daniel, de 38 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un vehicul autopropulsat, neînregistrat și fără a poseda permis de conducere, din cauza  nepăstrării unei distanțe corespunzătoare a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa. În urma producerii evenimentului au fost provocate doar pagube materiale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?