Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Trei femei și patru bărbați amenințați cu un CUȚIT de un tânăr, în dreptul Școlii 9 din Focşani


Un tânăr de 24 de ani, din Focșani, este cercetat pentru amenințare. Potrivit oamenilor legii, el ar fi amenințat cu un cuțit un grup format din șapte persoane, respectiv patru bărbați și trei femei. S-a întâmplat în toiul nopții, în data de 10 august, pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, în dreptul Școlii nr. 9. Persoanele amenințate se îndreptau spre gară și nu-l cunoșteau pe tânărul care avea asupra lui cuțitul.
    În acel moment, prin zonă a trecut o patrulă de jandarmi, care l-a observat pe tânăr și s-a îndreptat către el. În momentul în care i-a văzut pe jandarmi, cuțitarul a aruncat arma albă și a rupt-o la fugă. Jandarmii au luat-o după el și au reușit să-l prindă pe strada Avîntului.
    Tânărul a fost dus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, documente ce au fost înaintate la Poliția municipiului Focșani, urmând ca oamenii legii să continue verificările în acest caz și să stabilească de ce avea tânărul un cuțit asupra sa și de ce a amenințat cele șapte persoane, pe care nici măcar nu le cunoștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?